Om oss

Maria Bohlinskan 014Maria Bohlin
Utbildare och coach

Maria är pedagog ut i fingerspetsarna. Det bästa hon vet är att vara med i utvecklingsprocesser där människor växer. Hon arbetar sedan femton år tillbaka som utbildare och coach. Hon är certifierad INLPTA NLP Master och NLP Trainer, certifierad coach och mindfulnessinstruktör samt certifierad användare av Rebus Typformulär. I botten är hon utbildad ämneslärare.

 

 

Anders Backensved
Utbildare och coach

Anders är den som ser möjligheter i allt. Han vet hur man tar fram det bästa i människor. Anders är certifierad INLPTA NLP Master och NLP Trainer, certifierad coach och certifierad användare av Rebus typformulär. Han har ett förflutet som civilingenjör inom miljösektorn. Han har även arbetat som lärare på gymnasienivå.

 

 

 

 

Samarbetspartners

bild (5)Malin Blomqvist
Utbildare och coach

Malin har förmågan att se precis vad som behövs i stunden för att få fram det bästa hos individer och grupper. Hon leder processer där energi och arbetsglädje ger långsiktiga resultat. Hon är certifierad INLPTA NLP Master, certifierad coach och certifierad användare av Rebus Typformulär. Hon är också utbildad förändringsledare. Hon började sin bana som säljare och har tjugo års erfarenhet av säljarbete.